Opstartsbrev Senior

En ny bordtennis sæson skal så små til og i gang. Den første officielle dag i denne nye sæson er mandag d. 1/9-2014.
Men da en hel del medlemmer ikke kan vente helt til september med at komme i gang, vil der indtil da være mulighed for at spille som i sidste sæson hver mandag og onsdag fra 19.00-21.00 i august.
Fra september og resten af sæsonen vil vi dele træningen op i 2 hold, herunder vil du kunne læse, hvem der deltager på hvilket hold. Har du et meget stort ønske om at deltage på et andet hold, end det du er sat på, så kontakt undertegnede.

senior

Det betyder at det første træningshold, som vil træne mandag fra 17.30 – 19.00 og onsdag fra 19.00 -21.00(hallen). Steffen og Carsten vil stå for træningen, som kommer til at bestå af træningsøvelser, og ingen kampe. Træningshold I er følgende spillere: Carsten, Steffen, Jakub, Niki, Georgi, Nazu, Andrei, Dennis, Jakob og Sonny.Det andet træningshold, som er alle som ikke er nævnt i det ovenstående, vil træne hver mandag fra 19.00 – 21.00 og onsdag fra 19.00 – 21.00. Træner til hold II er igen i år Lars. Her vil træning foregå på samme måde, som i sidste sæson, hvor alle der ønsker instruktion får dette. Ønsker du bare at spille kampe, så er det også her du skal spille.

På vegne af bestyrelsen
Lars

Ingen Svar til "Opstartsbrev Senior"